Kluizen

Voor het ganse gamma van Deraat en Burg Wächter kluizen kan U bij ons terecht. De technische info van diverse modellen vind U op de onderstaande link alsook de prijzen . U vind de modellen Technomax,safeguard,Brinks, Koln ,MVO ,Neutron star en CombiLine- Caratline in demo in onze zaak alsook de geldkoffertjes & sleutelkastjes van Lloyd en Burg-Wächter. Onze modellen veranderen regelmatig naargelang de nieuwigheden...

Heeft U graag documentatie en prijzen van modellen die U hierionder niet vind? laat het ons weten en wij bezorgen U dit per kerende.... Laat U goed informeren indien U een kluis wil aanschaffen.er zijn verschillende types op de markt, niet gekeurd (DHZ winkels vooral ) Vdma, Euro en Vds gekeurd. Hoe hoger de keuringsgraad hoe meer veiligheden er in de kluis verwerkt zijn en hoe langer ze het uithoud ingeval van inbraak poging of brand. Voor brand vindt U de keurtype's NT Fire , klasse 30DIS - 60 DIs-120DIS-SP30P -S60P...waarbij het getal staat voor het aantal minuten brandwerendheid.

Weet dat papier begint spontaan te ontbranden v.a. 175°, datadragers zoals cd, discetten e.d. v.a. 55°.

 

Op alle kluizen vindt U een waardeberging. Hoe hoger de waardeberging hoe veiliger. Deze bedragen zijn vooral van belang in Nederland, Frankrijk, Duitsland enz...waarbij de verzekering de premie bepaald van deze waardeberging.NIET in Belgie. Bij ons hangt dit af van Uw bestaande verzekering. N.l. Brand, als U een brandpolis heeft voor Uw woning en inbraak als U een inbraakpolis heeft. Maak daarom altijd foto's van datgene er in de safe zit en bewaar deze elders zodat U, ingeval van diefstal of brand kan bewijzen wat er in Uw safe zat.

 

Heeft U een vraag of een probleem met een kluis van ons ? En U kan ons niet bereiken ?
Kan U steeds rechtstreeks contact opnemen met Deraat.

 

Gareelmakersstraat 10
2200 Herentals
Belgie

Tel: + 32 (0) 14 232371

E-mail: safe@deraat.be

www.deraat.eu

 

voor Nederland: Tel: + 31 (0) 79 361 52 36

E-mail service: service@deraat.nl

 

 

heeft U een bestaande kluis die moet geopend worden?

 

BOONEN Eduard & Jef

Prinsenstraat 10 

Sint Jans Molenbeek

02 / 410 64 42

 

had U graag andere info of prijzen, mail ons...

 

GEBRUIKSAANWIJZINGEN  vindt U onder "Tips & Links" .